AEJ_JIN_064.jpg

Curieus naar de typerende banchan bereidingen, de marinades bij een Koreaanse barbecue, de veganistische templefood of het fermentatieproces?

 

We plannen workshops met afwisselende thema's en delen graag onze Koreaanse keukengeheimen. Op aanvraag organiseren we een privé workshop op verplaatsing of bij ons in Gent.

We kijken uit naar de volgende reeks workshops ism 'selfbrewing non-alcoholic sommelière' Taike Verdonck, werkzaam bij Chambre Séparée, die ons alles zal leren over de betere non-alcoholische drankjes. Een ideale combinatie met de Koreaanse smaken van Mokja.

 

  • ​WO 20/12 van 19.00 - 21.30 à 22.00
  • 'non-alcoholische cocktails + Koreaanse hapjes voor de feestdagen'
  •  
  • ZA 06/01  + ZO 21/01 van 19.00 - 21.30 à 22.00
  • 'gefermenteerde dranken​​ (kombucha, kefir, melkwei)​​ + Koreaans gefermenteerde bereidingen'